Wat biedt AtynaWerktVerbindend?

StoelYOGA is voor iedereen! Thuis, op het werk of in een zorginstelling. Lees onderstaand wat de mogelijkheden zijn.

StoelYOGA

Thuis, op het werk, in groepen of online.

In de taal van yoga betekent discipline hetzelfde als medicijn. Dus elke week in een groepsles even tot rust komen, kijken hoe jij je voelt en wat praktische bewegingen doen is jezelf een plezier doen. Ondertussen leer jij jezelf beter kennen en ga je steviger in je schoenen staan.

  • Elke woensdag van 11.00 – 12.00 uur geef ik les in op een vaste locatie. Aan deze les kan je online deelnemen, deze wordt ook opgenomen.

De oefeningen zijn zittend en staand, de eindmeditatie kan zittend of liggend.

In de taal van yoga betekent discipline hetzelfde als medicijn. Dus elke week in een groepsles even tot rust komen, kijken hoe jij je voelt en wat praktische bewegingen doen is jezelf een plezier doen. Ondertussen leer jij jezelf beter kennen en ga je steviger in je schoenen staan

 

  • StoelYOGA on the job, gewoon op de werkvloer!

Yoga on the job, dat klinkt misschien tegenstrijdig, want yoga is toch echt een moment voor jezelf, en dat tijdens het werk?!

 

Maar juist door gerichte ontspanning kun je er in je werk vol tegen aan! En nee, hiervoor hoeven we niet in ingewikkelde houdingen op de kantoorvloer te gaan liggen. Yoga on the job is yoga op de stoel en bestaat uit oefeningen die je lijf losmaken en spanningen verminderen.

  • In de pauze
  • Voor of na (team)vergaderingen
  • Voor of in de pauze van een training/workshop

YOGA in de zaal

Op een vaste locatie geef ik wekelijks een uur les.

In mijn lessen maak ik gebruik van een mix van stijlen, voornamelijk laagdrempelige oefeningen zijn die iedereen kan en waarbij je maximaal ontspant. We maken ons los van de drukte van alledag en bereiken een staat van rust, geestelijk evenwicht en lichamelijk welbevinden. Wat je op de yogamat ervaart is praktisch toepasbaar in het dagelijks leven. Elke les vertel ik hier wat over aan de hand van de yogafilosofie.

Locatie Yoga Sadhana, Sint Jacobsstraat 8, Vlissingen. Elke dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur

€ 45,00 per maandMeer informatie

YOGA voor
long-COVID oftewel Coronos

Wekelijks 1,5 uur les waarin ruimte is voor iedereen.

Langdurige ziekte is een soort trauma voor je lichaam, waardoor je als het ware kan loskoppelen van je lichaam. Je herkent het niet meer, het is totaal anders dan het was. Door zachte fysieke oefeningen – compassie – en te werken met ademruimtes gaan we verbinding met het lichaam maken middels ontlading en diepe ontspanning. STOPPEN – KALMEREN – RUSTEN – GENEZEN is hier van toepassing. Daarnaast is er aandacht voor inspiratie met kunst, muziek, poëzie en voeding en nog veel meer wat kan helpen om aanwezig te zijn in het moment. 

Na een uur hebben we tijd om onder het genot van een kopje thee ervaringen uit te wisselen.

Locatie Yoga Sadhana, Sint Jacobsstraat 8, Vlissingen. Elke woensdag van 10.00 – 11.30 uur met thee en lekkernijen.Meer informatie

Een- of meerdaagse retreats

Een retreat (of retraite) betekent je terugtrekken of ‘je blik naar binnen richten’.
Het is jezelf losmaken van je dagelijkse bezigheden, van je omgeving en alles wat ‘moet’. Het is een periode om in alle rust te reflecteren en inzichten te krijgen.

Een dag waarin je helemaal niets hoeft, waarin het om jou draait. 
Een dag waarin je bijtankt en voelt dat je weer echt leeft in plaats van ‘bestaat’.
Een dag vol onthaasting, ontspanning en verdieping.

Een dag met yoga*, meditatie en fijne oefeningen.

Een dag zijn in plaats van doen!

Gun jij jezelf dit cadeau?

De locaties zijn divers maar altijd omgeven door natuur en rust. Bovendien zorg ik ervoor dat je verwend wordt met gezond en lekker voedsel en drankjes. Je wordt helemaal in de watten gelegd!Meer informatie

SISTERHOOD

Voor inspiratie

Een goed gesprek met vrouwen aan de hand van oude wijsheden uit de Oosterse filosofie die in het dagelijks leven van toepassing zijn. We luisteren naar elkaar zonder oordeel en steunen elkaar door kwaliteiten te herkennen en te versterken vanuit kwetsbaarheid en verbondenheid.

Tweewekelijks op donderdag bij House of Grace – Walstraat 27, Vlissingen – € 12,50 per keer met thee en lekkernijen.Meer informatie

ontspanning - energie - welbevinden