MIJN MISSIE

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier de verbinding met zichzelf te laten herstellen. 
Dat betekent minder in het hoofd en meer contact met het lichaam. Het stelt je in staat om vanuit rust en zelfleiderschap te leven. 

Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Daarvoor maak ik gebruik van Zijnsoriëntatie, een levenswijze waarin je leert je eigen vrije staat te ontdekken. Van daaruit kun je omgaan met dagelijkse beslommeringen, problemen en overprikkeling waar we als moderne mens mee te maken krijgen.

In samenwerking met jou ga ik op zoek naar het leven wat jij wil leiden vanuit jezelf om zo het leven compleet en vervullend mogelijk te laten zijn. In feite leer ik jou de vaardigheid om jezelf te begeleiden en te leren een authentiek en gelukkig wezen te worden. Dat doe ik met behulp van kennis uit de yoga, Oosterse en de Westerse wijsheid, spiritualiteit zowel als psychologie. 

Er is geen methode omdat Zijnsoriëntatie je leert open te blijven en geaard te blijven in wie je echt bent. Wij gaan niet van probleem naar oplossing maar stellen (een open) houding boven inhoud. Bij de Zijnsoriëntatie gaan we er van uit dat hoe je er ook aan toe bent, er een dimensie bestaat in jou die heel is waarbij we onze problemen gaan zien als manifestaties van Zijn. Op die manier ontstaat er ruimte. 

Normaal is onze psyche voortdurend op zoek en wordt geleid door afzet- en grijpbewegingen. De psyche plakt voortdurend oude ervaringen over nieuwe ervaringen heen. Psyche is dan Koning. Bij Zijnsoriëntatie worden de rollen omgedraaid en wordt onze Spirit, ons Innerlijk Kompas leidend. De presentie in het Hier en Nu stellen we centraal.

Heb jij vragen op een existentieel (Wie ben ik echt) niveau? Ervaar jij een zeurende onvrede of een voortdurend zoeken? Of heb je te maken gehad met een ingrijpende gebeurtenis: ontslag, een overlijden, conflicten, een ongeluk, depressie, burn-out of een ziekte waardoor jouw oude systeem failliet is?

Dan kan ik je als Zijnsgeoriënteerd Coach i.o. begeleiden in zelfonderzoek en beoefening om werkelijk vanuit jouw vrije staat te gaan leven. We beginnen met lege handen vanaf nul (stoppen) en laten elke routine en vanzelfsprekendheid achter (kalmeren). We gaan geen knopen ontwarren maar ervaren hoeveel wijsheid een knoop of een kramp in ons leven bevat (rusten). Deze nieuwe wijsheid kan ervoor zorgen dat jij het leven vanuit een ander perspectief gaat waarnemen en zodoende jouw leven anders gaat kleuren.

Altijd welkom voor een kennismaking om te ont-moeten!