Ontspanning
Energie
Rusten in ZIJN

Inspiratie om helemaal jezelf te zijn door kennis uit Zijnsoriëntatie, yoga en meditatie.

“In Zijnsoriëntatie vinden we de sleutel tot zelfleiderschap – een innerlijke reis waarin we ontdekken dat de ware kracht niet in controle ligt, maar in acceptatie en verbinding met ons ware zelf.”

Wat is Zijnsoriëntatie?

WAT
Wat wil je echt
Waar word je blij van
Waar verlang je naar
Wat is je talent
Hoe wil je leven
Wat houdt je tegen

WAAROM
Misschien wil je al iets heel lang veranderen in je leven, maar je weet niet hoe.

Of heb je jezelf wijsgemaakt dat je het niet kan of niet waard bent. En heb je jezelf geleerd te leven vanuit angst in plaats vanuit vertrouwen dat jij goed bent.

Misschien ben je vastgelopen door een ingrijpende gebeurtenis zoals ontslag, een overlijden een conflict of ziekte.

HOE
Zijnsoriëntatie leert open te blijven en geaard te blijven in wie je echt bent. Wij gaan niet van probleem naar oplossing maar stellen (een open) houding boven inhoud. Bij de Zijnsoriëntatie gaan we er van uit dat hoe je er ook aan toe bent, er een dimensie bestaat in jou die heel is waarbij we onze problemen gaan zien als manifestaties van Zijn. Op die manier ontstaat er ruimte. 

Spiraal in de kleuren paars en aqua.
Labyrinth als metafoor voor de verbinding tussen buiten en binnen.

In samenwerking met jou ga ik op zoek naar het leven wat jij wil leiden vanuit jezelf om zo het leven compleet en vervullend mogelijk te laten zijn. In feite leer ik jou de vaardigheid om jezelf te begeleiden en te leren een authentiek en gelukkig wezen te worden om werkelijk vanuit jouw vrije staat te gaan leven.

STOPPEN

We beginnen met lege handen vanaf nul

KALMEREN

en laten elke routine en vanzelfsprekendheid achter ons.

RUSTEN

We gaan geen knopen ontwarren maar ervaren hoeveel wijsheid een knoop of een kramp in ons leven bevat.

IN VERBINDING

Deze nieuwe wijsheid kan ervoor zorgen dat jij het LEVEN vanuit een ander perspectief gaat waarnemen en zodoende jouw leven anders gaat kleuren.

LEVEN ZOALS JIJ ECHT WIL

Je bent steeds beter in staat je leven op een voor jou kloppende, inspirerende en authentieke manier in te richten. Je leven wordt meer vervullend, je gevoel van eigenwaarde groeit en daarmee je zelfvertrouwen. Zo komt meer rust en ontspanning in je leven.

Jij bent het beste wat je hebt!!!

Als je goed voor jezelf zorgt,
ben je een geschenk voor een ander.

Atyna

Programma Unplugged

Voor wie

UNPLUGGED is bedoeld voor iedereen die langdurige stress of klachten ervaart door (chronische) ziekte of hoge werkdruk. Wanneer je bereid bent te stoppen en te kalmeren kunnen we gezamenlijk kijken naar de knopen die zijn ontstaan ‘om weer op adem te komen’ en te gaan leven zoals jij dat wil.

Waarom

Aanhoudende vermoeidheid

Zware, tintelende ledematen

Mist in je hoofd

Gebrek aan eetlust

Benauwdheid en spanning op je borst

Het gevoel voortdurend ‘aan’ te staan

Het zijn enkele voorbeelden van de vele klachten waarmee je (ook) na een (milde) virusbesmetting of als gevolg van chronische ziekte of burn-out te maken kunt krijgen. En die je ernstig kunnen beperken in je dagelijkse functioneren.

Atyna Janse op stoel.

Hoe

Wat kun je verwachten? Tijdens de sessies creëren we de rust en de focus om (weer) verbinding te maken met je lichaam. Dat doen we door ademhalings- en aandachtstechnieken uit de yoga en zijnsoriëntatie. Het zorgt ervoor dat je kalmeert en de spanning kan loslaten om te rusten. Op die manier leer je hoe je constructief voor jezelf kan gaan zorgen en leven in plaats van overleven.

Waar & wanneer

De sessies van 1 uur worden in groeps- en/of privé trajecten aangeboden. zowel persoonlijk als online.
De locatie is in Vlissingen.

In totaal gaat het om 12 wekelijkse sessies zodat de betrokkenheid en effectiviteit optimaal zijn. In de taal van yoga betekent discipline hetzelfde als medicijn.

“Bij Atyna leer ik mezelf van binnenuit kennen, wie ik echt ben”

“Na een aantal sessies met Atyna werd ik een beetje verliefd op mezelf, ik kreeg vlinders in mijn buik.
Er is iets heel nieuws ontstaan en wat ik eerder als moeilijkheden zag, zie ik nu heel anders.
Een innerlijke eye-opener!”

“Atyna heeft mij inzicht gegeven wat ‘rust houden’ betekent voor mij. Ook denkers kunnen/moeten voelen! Door haar enorme bagage aan kennis kan zij heel goed afstemmen op wat er op het moment nodig is.

Een aantal oefeningen gebruik ik dagelijks.”

Programma Plugin

Voor wie

PlugIn is bedoeld voor iedereen die eigenlijk altijd moe is en niet meer kan ontspannen zodat stress en/of klachten ontstaan. Wanneer je bereid bent te stoppen en te kalmeren kunnen we gezamenlijk kijken naar de knopen die zijn ontstaan om weer ‘op adem te komen’ en te gaan leven zoals jij dat wil.

Het gevoel altijd ‘aan’ te staan

Aanhoudende vermoeidheid

Niet lekker in je vel

Het gevoel van altijd achter jezelf aan te rennen

Het stuur van jouw leven uit handen gegeven

Het zijn enkele voorbeelden waar je mee kunt kampen als de emmer bijna vol is en het allemaal wat minder gaat.

Strand met dunne twijgjes in het zand.

Hoe

Wat kun je verwachten? Tijdens de sessies creëren we de rust en de focus om (weer) verbinding te maken met je lichaam. Dat doen we door ademhalings- en aandachtstechnieken uit de yoga en zijnsoriëntatie. Het zorgt ervoor dat je kalmeert en de spanning kan loslaten om te rusten. Op die manier leer je hoe je constructief voor jezelf kan gaan zorgen en leven in plaats van overleven.

Waar & wanneer

De sessies van 1 tot 1,5 uur worden in privé trajecten aangeboden, we spreken persoonlijk af. De locatie is in Vlissingen.

In totaal gaat het om 5 tot 7 wekelijkse sessies zodat de betrokkenheid en effectiviteit optimaal zijn.

Programma PlugIt

Voor wie

PlugIt is bedoeld voor bedrijven waar de werkdruk en/of het ziekteverzuim soms hoog ligt. Of gewoon om het ziekteverzuim laag te houden en de relaties op de werkvloer gezond.

Om uw organisatie gezond te houden

Door uw medewerkers te laten weten dat u oog voor hen heeft

Dat zij zichzelf kunnen spiegelen, aandacht geven of gewoon even hun eigen wel en wee kunnen bespreken zonder oordeel of gevolgen

Het geeft inspiratie om meer ontspannen te leven en werken

U zult verbaasd zijn over het resultaat!

Strand met dunne twijgjes in het zand.

Hoe

Wat kun je verwachten? We beginnen de sessies met het creëren van rust en te kijken hoe het echt met de persoon in kwestie gaat. Belangrijk hierbij is constructieve zelfzorg om te komen tot zelfleiderschap zodat degene kan doen waar hij/zij goed in is en de aanwezige kwaliteiten optimaal benut kunnen worden.

Wanneer

De sessies van 1 tot 1,5 uur kunnen op afspraak plaatsvinden. Het is aan te bevelen om gemiddeld 4x per jaar een sessie te doen, zodat de medewerker kan ontwikkelen en uw organisatie er echt baat bij heeft.