Living to the MAX!
Atyna Janse

5 Miljoen mensen hebben de wedstrijd van Max Verstappen gisteren gevolgd. Zo spannend was het zelden en dat is geweldig om mee te maken. Ook als je er niets van weet of nooit naar Formule-1 kijkt, het doet je wat. Je voelt weer even dat je leeft!!! En zeker in deze tijden waarin alles anders is. 

Max laat ons zien dat je gewoon kan doorgaan en de beste kan worden in waar je goed in bent (in dit geval hij zelf). En wat zou dat behalve hard rijden precies zijn? Ik denk dat hij vele kwaliteiten en vaardigheden moet inzetten om dit resultaat te behalen. Natuurlijk wordt hij aan alle kanten geholpen maar toch, hij doet het. 

Zou het vertrouwen zijn op wat hij kan en dat als wij met zijn allen daarop vertrouwen het ook mogelijk is? Of is het moed? Ik ben benieuwd hoe jullie dat zien, laat het me vooral weten. 

Ik vraag dat omdat ik volgend jaar start met een aantal nieuwe programma’s genaamd LEVENSKUNST waarin onder andere het vertrouwen in jezelf groter wordt door jouw kwaliteiten voor je te laten werken. Zoiets als leren leven ’to the MAX’!

Een activiteit is gericht op ondernemers, een (twee)wekelijks ochtendprogramma van twee uur aan het begin van de week. Het zit vol inspiratie met yoga, filosofie en meditatie waarin je even stopt en ontspant, uitzoomt en tot jezelf komt. Als we even tot rust komen is er meer ruimte om te zien hoe jij het beste uit jezelf kan halen en welke kwaliteiten daarbij nodig zijn. 

Daarnaast ga ik ook persoonlijke trajecten doen voor mensen zie het vertrouwen in zichzelf en de omgeving kwijt zijn. Een persoonlijk programma van 10 weken waarin je wordt ondergedompeld in een warm bad van aandacht voor jezelf en inspiratie krijgt om te leven zoals jij wil met jouw kwaliteiten en daardoor meer LEVENSKUNST gaat ervaren.  Meer info, kijk op: https://atynawerktverbindend.nl